Τα Μυοσκελετικά προβλήματα, περιορίζουν τη λειτουργικότητά μας και μας κρατούν “δεμένους”.
Όποια κι αν είναι η αιτία τους – stress, κακή στάση σώματος, καταπόνηση ολόκληρου του σώματος ή συγκεκριμένων περιοχών λόγω επαναλαμβανόμενων κινήσεων, θλάσεις, κατάγματα, νοσήματα,  χειρουργική επέμβαση, κ.ά – συνοδεύονται συνήθως από πόνο.
Ο πόνος και ο περιορισμός της λειτουργικότητας έχουν άμεση και σοβαρή επίπτωση στην προσωπική, κοινωνική, επαγγελματική και οικονομική ζωή του ατόμου και της οικογενείας του.

Με τον όρο “Μυοσκελετικά Προβλήματα” αναφερόμαστε στα προβλήματα που σχετίζονται με το μυοσκελετικό μας σύστημα. Σ΄αυτό περιλαμβάνονται τα οστά, οι μύες, οι αρθρώσεις, οι σύνδεσμοι, οι τένοντες και βεβαίως οι περιτονίες τους.

Η Ρεφλεξολογία είναι μια αξιόπιστη αγωγή για την ανακούφιση του πόνου, τη βελτίωση της λειτουργικότητας και κατά συνέπεια  τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Όταν αυτά τα προβλήματα είναι παθολογικά και χρήζουν ιατρικής φροντίδας, η Ρεφλεξολογία λειτουργεί συμπληρωματικά για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων της προτεινόμενης – από τον ειδικό ιατρό – φαρμακευτικής ή άλλης αγωγής.

Έρευνες για την επίδραση της Ρεφλεξολογίας στο Μυοσκελετικό Σύστημα (ενδεικτικά).

Κολοκοτρώνη 10, Κηφισιά 14562, Εμπορικό Κέντρο ΚΕΡΑΣΙΕΣ, 1ος Όροφος

Τηλέφωνο

Τηλέφωνο

210 80 88 258

email

email

info@clinicalreflexology.gr

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε Ραντεβού